Over ons

Hamelwerth is een fiscale dienstverlener, gespecialiseerd in de fiscale kant van wealth management. We geven advies over het besparen van belasting en het beperken van de fiscale risico’s. Beide vinden we van belang:

  • voor de particulier als het gaat om bestendige vermogensopbouw, ook door generaties heen;
  • voor de onderneming  als het gaat om het “in control” zijn, juist bij een verlaagde belastingdruk.

Onze missie:

The law firm for controlled tax advisory!

Onze kernwaarden:

Energiek
Hamelwerth is een dienstverlener met frisse kijk en vol energie. Geen standaard verhalen, geen moeilijke gezichten als het even lastig wordt. De adviseurs van Hamelwerth houden van uitdaging, nieuwe innovatieve oplossingen en zijn er niet vies van de mouwen op te stropen. Die energie willen we overdragen. Overleg over financiële zaken is niet langer een theoretische exercitie op papier, maar gaat over het vinden van oplossingen en creëren van mogelijkheden.

Eigentijds
Hamelwerth heeft zich niet geconformeerd aan de traditie die heerst in de financiële sector. Hamelwerth is juist een flexibel, vlot en eigentijdse onderneming. Dat zie je in het formaat van de onderneming, de manier van werken, maar ook aan de klanten. Mensen die weten dat op safe spelen, niet betekent dat je dingen moet doen zoals je ze altijd gedaan hebt. In een veranderende wereld blijft Hamelwerth bij.

Slim
Hamelwerth houdt van slim. Slim in de wijze van communicatie. Slim in de zin van slank, geen onnodige ballast binnen de organisatie. Maar bovenal op het fiscale vlak. We horen veel van knellende en belemmerende regels. Hamelwerth ziet een speelveld aan mogelijkheden waarin verschillende tactieken, verschillende resultaten opleveren. We houden van klanten die daarin met ons mee willen denken om samen de slimste oplossing neer te zetten.

Toegewijd
Bij Hamelwerth willen we niet alleen maar cijfertjes zien, we willen onze klanten leren kennen. We willen naast hen staan en gezamenlijk kijken naar de beslissingen die invloed hebben op hun financiële toekomst. Alsof het om onze eigen onderneming gaat en ons eigen geld. We hebben een intrinsieke interesse in ons vak en de beslissingen die onze klanten maken. We willen betrokken blijven, ons inleven en willen op deze manier elke klant helpen keuzes te maken waar zij beter van worden.