Over ons

Hamelwerth is een fiscale dienstverlener, gespecialiseerd in de fiscale kant van wealth management. We geven advies over het besparen van belasting en het beperken van de fiscale risico’s. 

Onze kernwaarden:

Slim
Hamelwerth houdt van slim. Slim in de wijze van communicatie. Slim in de zin van slank, geen onnodige ballast binnen de organisatie. Maar bovenal op het fiscale vlak. We horen veel van knellende en belemmerende regels. Hamelwerth ziet een speelveld aan mogelijkheden waarin verschillende tactieken, verschillende resultaten opleveren. Op safe spelen betekent niet dat je dingen moet doen zoals je ze altijd gedaan hebt. We houden van klanten die daarin met ons mee willen denken om samen de slimste oplossing neer te zetten.

Toegewijd
Bij Hamelwerth willen we niet alleen maar cijfertjes zien, we willen onze klanten leren kennen. We willen naast hen staan en gezamenlijk kijken naar de beslissingen die invloed hebben op hun financiële toekomst. Alsof het om onze eigen onderneming gaat en ons eigen geld. We hebben een passie voor ons vak en we willen onze klanten kennen. We willen betrokken blijven, ons inleven en op deze manier elke klant helpen keuzes te maken waar zij beter van worden.

Energiek
Hamelwerth is een dienstverlener met frisse kijk en vol energie. Geen standaard verhalen, geen moeilijke gezichten als het even lastig wordt. De adviseurs van Hamelwerth houden van uitdaging, nieuwe innovatieve oplossingen en zijn er niet vies van de mouwen op te stropen. Die energie willen we overdragen. Overleg over financiële zaken is niet langer een theoretische exercitie op papier, maar gaat over het vinden van oplossingen en het zien van mogelijkheden.

Duurzaam
Bij Hamelwerth houden we van duurzaam. Duurzaamheid in de volle breedte van onze bedrijfsvoering. Als het om ons wagenpark, ons personeelsverloop of onze relaties gaat, we willen dat alles duurzaamheid ademt. Maar bovenal duurzaamheid in onze advisering. Geen korte termijn “adhoc” oplossingen maar toekomstbestendige advisering, passend in de context van de cliënt.  Dat hoeft uiteraard niet te betekenen dat we incidenteel voordeel laten liggen. Als het maar past in de lijn die we samen met onze cliënten uitstippelen. Voor schimmige belastingconstructies komen wij niet in beweging. Onze energie steken we liever in advies met duurzame impact. Bijvoorbeeld door belasting te besparen via goede doelenstructuren of vergroening van het wagenpark.   

Privacy:

Verwerkersovereenkomst Hamelwerth Belastingadviseurs BV